Bouwborden en projectborden mét uitstraling | Multimast

Ben je op zoek naar een bouwbord of projectbord met uitstraling? Eén die zich duidelijk onderscheidt van andere bouwborden? Met een Multimast kies je voor een slimme, innovatieve en mobiele oplossing met of zonder verlichting, die jouw boodschap helder overbrengt. Een echte eyecatcher voor jouw project!

MET HET BOUWBORD / PROJECTBORD VAN MULTIMAST KIES JE VOOR:

  • Een onderscheidende uitstraling voor jouw bouwbord
  • Een bouwbord met de mogelijkheid tot verlichting
  • Zichtbaarheid aan beide zijden
  • Een mobiel en erg duurzaam projectbord
  • Met de mogelijkheid tot regelmatige doekwissels

bouwbord projectbord multimast

Neem contact op voor de mogelijkheden!

Als projectontwikkelaar, woningcorporatie, bouwbedrijf of overheid is goede en duidelijke communicatie belangrijk. Zo weten je doelgroepen aan welk project je op de betreffende locatie werkt en ontstaat meer draagvlak bij omwonenden en passanten. Ook de manier van presenteren kan een wezenlijke bijdrage leveren aan hoe zij jouw boodschap ontvangen. Met een projectbord op locatie zorg je voor continue zichtbaarheid en beleving.

Toepassingen van een bouwbord of projectbord

Zijn er wegwerkzaamheden en zoek je bewegwijzering? Of werkt je bedrijf aan een nieuwbouw- of renovatieproject van woningen en wil je dat kenbaar maken aan de buitenwereld? Met onze Multimast heb je een projectbord dat klasse uitstraalt en tegelijkertijd makkelijk te verplaatsen is. Het bord hoeft namelijk niet te worden gefundeerd in de grond, waardoor ook graafschade achterwege blijft.

DE MULTIMAST HEEFT EEN MOOI DESIGN EN ZORGDE DAT ONZE RECLAMEBOODSCHAP GOED TOT Z’N RECHT KWAM.

Bouwbord laten maken

Met Multimast is het laten maken van een bouwbord, passend bij jouw project op bedrijf, eenvoudig. We bieden je hierin verschillende mogelijkheden. Zo kun je, naast onze standaardkleur (antraciet - RAL 7021), alleen al kiezen uit 18 RAL-kleuren. Voor de perfecte match met jouw communicatieboodschap. Daarnaast kent de Multimast twee uitvoeringen. Beide zijn 4,5 meter hoog en in 4 standen verstelbaar. Ons ‘Square’-bouwbord is 205 x 205 centimeter en heeft een gewicht van 1.620 kilo. Ons ‘Rectangle’-projectbord heeft een afmeting van 345 x 235 centimeter en weegt 2.950 kilo.

bouwbord projectbord multimast

Bouwbord dat slecht en donker weer doorstaat

Ook bij slecht weer blijft de Multimast fier overeind bij het overbrengen van jouw boodschap. Ons bouwbord bestaat uit een stevige betonvoet met polyester laag en een frame van een strak afgewerkt aluminium. Dankzij de mogelijkheid tot interne verlichting is je communicatie ook in donkere omstandigheden altijd zichtbaar.

Projectbord met brengservice

Bij de aanschaf van een Multimast ontvang je niet alleen een hoogwaardig bouwbord, maar ook een hoog serviceniveau. Zo transporteren wij het projectbord naar de door jou gewenste locatie. Wil je het bouwbord op een later moment naar een andere plek verplaatsen? Geen probleem! Ook hierbij helpen wij je graag.

Daarnaast verzorgen wij desgewenst de doekwissels. De duurzame Multimast beschikt over een uniek doekwisselsysteem, waardoor het steeds weer opnieuw is in te zetten. De communicatie-uiting kun je door ons zo vaak laten wisselen als gewenst. We bieden daarbij ook de mogelijkheid tot het afsluiten van een voordelig doekwisselabonnement, bijvoorbeeld voor een maand, kwartaal of jaar.

HET IS ERG HANDIG DAT DE MULTIMAST MOBIEL IS. ZO KONDEN WIJ DEZE OVERAL PLAATSEN.

Bouwbord prijzen en bestellen

Ben je benieuwd naar de prijzen van een bouwbord? Of wil je er meteen een bestellen? We brengen je vrijblijvend op de hoogte van de mogelijkheden en kosten. Bij Multimast beschikken we over meer dan 15 jaar ervaring in de reclamebranche en denken we graag mee bij de keuze van het perfecte bouwbord voor jouw project.

bouwbord projectbord multimast

Wist je trouwens dat je een Multimast kunt aanschaffen met terugkoopgarantie? Wanneer je het bouwbord niet meer gebruikt, nemen wij deze weer van je over. Daarbij bieden we je een percentage van de aankoopprijs. Zo weet je zeker dat je na verloop van tijd niet onnodig met een groot projectbord achterblijft.

Neem contact op voor meer info!

Bekijk de meest gestelde vragen!

Lees meer over onze terugkoopgarantie!

Of stel zelf eenvoudig jouw Multimast samen in onze MaatwerkModule!

Contact Meer weten over multimast?

Bel ons:
+31 (0)85 - 876 88 06
Mail ons:
info@multimast.nl
Slim bekeken,
Goed gezien!