Waarom de Multimast? Omdat het mobieler, mooier én op maat kan

Aandacht kan mobieler, zichtbaarheid kan mooier. Oftewel, buitenreclame kan slimmer, zo dachten we. Bovendien zagen we, vanuit onze ervaring in print en reclamesystemen, dat er behoefte was aan een mobielere oplossing voor buitencommunicatie.

Communicatie is altijd maatwerk. Elk merk is immers uniek en elke communicatiebehoefte is specifiek. Zeker als het om buitenreclame gaat. Met de Multimast mobiele billboard voorzien wij in die behoeften. Maatvoering, kleur, doekwissels, uitstraling; wij zetten die next step in mogelijkheden en zichtbaarheid.

Multimast
Multimast

Innovatief en effectief Ontwikkeld vanuit wensen en technische kennis

Met meer dan 15 jaar ervaring in de reclamebranche wisten we dat buitenreclame aan die volgende stap toe was. Gevoed door de vraag in de markt én door onze technische kennis ontwikkelden wij daarom een innovatief, effectief én flexibel reclamebord.

Naast een hogere kwaliteit en betere functionaliteit stond ook uitstraling op de wensenlijst. Elke wens kunnen we afvinken met de Multimast. Deze mobiele billboard is gemaakt van de sterkste kunststoffen, bevat een uniek doekwissel systeem én is aan te passen aan de behoeften en uitstraling van ieder bedrijf en elk merk. Uniek en opvallend. Precies wat je als merk wilt zijn.

Ook een Multimast aanschaffen?

Bij de Multimast billboard kun je kiezen uit verschillende opties en extra’s. De Multimast MaatwerkModule maakt de keuze eenvoudig. In een paar stappen vraag je een offerte op maat aan.

Jouw communicatie volop
in beweging!

Contact Meer weten over multimast?

Bel ons:
+31 (0)85 - 876 88 06
Mail ons:
info@multimast.nl
Slim bekeken,
Goed gezien!