Maximaal zichtbaar, multi-inzetbaar Multimast beweegt
mee met jouw wens
en boodschap

Jouw boodschap in het vizier, jouw merk in zicht. En dat op de beste plek: daar waar zichtbaarheid voor jou het verschil maakt. Met de Multimast maak je jouw communicatie mobiel en flexibel. Dichtbij en oog in oog met jouw doelgroep. Precies wat je wilt? Stel snel je eigen Multimast samen!

Multimast

Elke locatie, iedere gelegenheid De Multimast: overal waar zichtbaarheid het verschil maakt

Buitenreclame werkt. De Multimast mobiele billboard werkt overal. Grijp de aandacht van jouw doelgroep, vang de blik van nieuwe klanten. Op een evenement of luchthaven, bij een benzinepomp of hotel, pal voor een stadion of recht voor je eigen bedrijf.

Zet jouw Multimast billboard in als bewegwijzering en crowd controler, als reclamemast en snelwegreclame. Adverteer op groot formaat, presenteer je merk op niveau – tot maar liefst meer dan 4,5 meter hoogte. En dat op elke vlakke ondergrond, waar je maar wilt.

Daarom kies je voor Multimast De voordelen, de mogelijkheden

De Multimast heeft zo z’n voordelen en mogelijkheden. Dat mag je ook verwachten van een reclamebord van deze kwaliteit. Het meest opvallend? De mobiliteit, die maakt dit billboard eindeloos flexibel. Bovendien: de Multimast heeft een opvallend mooi design. Hadden we de 17 RAL-kleuren al genoemd? En de keuze uit meerdere formaten?

Nog een voordeel: onze terugkoopgarantie. Voordelig voor jou, fijn voor het milieu.

check-block

Doekwissel service, altijd up-to-date

check-block

Terugkoopgarantie, voordelig en duurzaam

check-block

Stevig en solide, in weer en wind

Jouw merk altijd goed gezien!
Multimast

Innovatie en techniek Ontworpen voor het oog, gemaakt om op te vallen

Kwaliteit en betrouwbaarheid ontstaan niet vanzelf. Daar bouw je aan, met oog voor innovatie en kijk op techniek. Zo bouwen wij ook aan de Multimast. Een billboard moet immers stevig en solide zijn, in alle weersomstandigheden.

Daarom zijn onze billboards gemaakt van hoge kwaliteit kunststoffen. De voet, de stevige basis, bestaat uit zwaar en oersterk beton mét diezelfde kunststof bekleding. Het doek? Dat spannen en bevestigen we met een uniek en al even betrouwbaar wisselsysteem.

Meer weten? Neem vooral contact met ons op – we vertellen er graag over!

Multimast

Service. Net zo flexibel Van levering tot doekwissel;
ook onze service is maatwerk

Met Multimast kies je voor zichtbaarheid én voor zekerheid. Want bij je mobiele billboard hoort de beste service. Zo leveren wij de Multimast tot aan de deur, transport is dus bij de aankoopprijs inbegrepen.

Houd de boodschap op je Multimast altijd actueel en up-to-date: kies voor een doekwissel abonnement dat past bij jouw communicatieplan en -behoefte. Wij wisselen het doek elke maand, ieder kwartaal of eens per jaar. Liever een andere frequentie? Laat het ons weten.

Doekwissel Per maand

vanaf 100 euro per wissel

Doekwissel Per kwartaal

vanaf 125 euro per wissel

Doekwissel Per jaar

vanaf 150 euro per wissel

Multimast mobiele billboards.
Slim bekeken, goed gezien

Contact Meer weten over multimast?

Bel ons:
+31 (0)85 - 876 88 06
Mail ons:
info@multimast.nl
Slim bekeken,
Goed gezien!