Reclamebord voor buiten, met of zonder verlichting

Zoek je een reclamebord voor buiten, om jouw bedrijf of winkel stijlvol te presenteren? Met de mogelijkheid tot verlichting om jouw boodschap extra te laten stralen? Met Multimast kies je voor een stijlvol en mobiel reclamebord met een strak design en knallende uitstraling. Een echte eyecatcher voor jouw boodschap!

reclamebord buiten met verlichting multimast reclame

Met het buiten reclamebord van Multimast kies je voor:

 • Een stijlvolle uitstraling voor jouw boodschap
 • Een reclamebord met de mogelijkheid tot verlichting
 • Een dubbelzijdig zichtbare reclame-uiting
 • Mobiele inzetbaarheid en flexibiliteit
 • Doekwisselservice

   Neem contact op voor de mogelijkheden!

   Bij Multimast vinden we dat een buiten reclamebord veel méér moet zijn dan alleen de brenger van jouw boodschap. De manier van presenteren speelt - bewust of onbewust - mee in de beleving van je merk bij de ontvanger. Veel alternatieven op de markt doen wat kil en industrieel aan. Daarom ontwierpen wij een staand en mobiel reclamebord dat klasse uitstraalt en tegelijkertijd makkelijk te verplaatsen en op te bouwen is. Zo behoren het funderen in de grond, voor ultieme stevigheid van jouw billboard, en het risico op graafschade tot het verleden. Multimast biedt een slimme combinatie van praktische én mooie buitencommunicatie!

   Reclamebord geschikt voor bedrijven en winkels

   Als bedrijf of winkel wil je een reclamebord dat past bij jouw merk. Dat meteen indruk maakt, zonder alle aandacht voor zich op te eisen. Die aandacht moet namelijk gaan naar de boodschap die je als bedrijf of winkel wil uitdragen. Bij Multimast zijn we op zoek gegaan naar die unieke eigenschappen. Een buiten reclamebord waarop jouw advertentie dubbelzijdig zichtbaar is. Voor de ultieme exposure!

   Reclamebord voor verschillende doeleinden

   Buitenreclame speelt namelijk een belangrijke rol bij de zichtbaarheid van je merk. Als jouw doelgroepen je verhaal geregeld zien, is de kans groot dat je merk zich nestelt in het onbewuste geheugen van potentiële klanten. Of dat je advertentie een verborgen verlangen aanwakkert, dat aanzet tot het aanschaffen van jouw product of dienst. Met een Multimast creëer je stijlvolle zichtbaarheid, die de merkbeleving tot een hoogtepunt stuwt. Of dat nu voor jouw evenement, bedrijf/winkel of als bewegwijzering is.

   reclamebord buiten met verlichting multimast reclame

   Stevig reclamebord met of zonder verlichting

   Multimast is een hoogwaardig buiten reclamebord dat ook bij moeilijke weersomstandigheden zijn werk blijft doen. Dankzij zijn stevige betonvoet met polyester laag en een frame van een strak afgewerkt aluminium blijft jouw boodschap in weer en wind fier overeind. Wil je graag dat jouw advertentie ook in het donker goed overkomt? Kies dan voor ons reclamebord met interne verlichting. Daarnaast beschikt de mobiele Multimast over een uniek doekwisselsysteem, zodat je jouw boodschap zo vaak door ons kunt laten wisselen als gewenst. Of kies voor een voordelig maand-, kwartaal- of jaarabonnement.

   De uitvoeringen van ons reclamebord

   Het 4,5 meter hoge reclamebord van Multimast is verkrijgbaar in verschillende maten. Ons ‘Square’-reclamebord is 205 x 205 centimeter en weegt 1.620 kilo. Ga je voor onze ‘Rectangle’? Dan kies je een buiten reclamebord van 345 x 235 centimeter groot, met een gewicht van 2.950 kilo. Beide zijn in 4 standen verstelbaar. Naast onze standaardkleur (antraciet - RAL 7021) heb je de keuze uit 18 RAL-kleuren, zodat je zeker weet dat deze past bij jouw reclame-uiting.

   reclamebord buiten met verlichting multimast
   reclamebord buiten met verlichting multimast

   De beste service bij buitenreclame

   Bij Multimast bieden we je niet alleen een stijlvol en robuust en mobiel reclamebord voor buiten. We zorgen ook dat deze op de gewenste locatie wordt geleverd. Wil je hem na verloop van tijd verplaatsen? Geen probleem! Ook dit verzorgen we voor je, evenals het onderhoud en het wisselen van het doek.

   Het huren van een reclamebord voor buiten

   Ben je niet van plan om jouw reclamebord of bouwbord jarenlang te gebruiken en wil je deze liever huren? Dan bieden we een mooi alternatief. Bij de aanschaf van een Multimast kun je een terugkoopservice afsluiten. Wat dit inhoudt? We kopen het reclamebord gegarandeerd terug wanneer je deze niet meer nodig hebt, deze nog in een goede staat en werkend is. Het terugkoopbedrag is een percentage van de originele aankoopprijs. Ook het kopen van een Multimast zónder terugkoopgarantie is uiteraard mogelijk.

   Wil je meer weten over onze terugkoopgarantie? Neem een kijkje op deze pagina!

   De prijs van een reclamebord voor buiten

   Benieuwd naar de prijs van een reclamebord voor buiten? Of wil je meer weten over de mogelijkheden van onze Multimast en hoe deze de buitencommunicatie van jouw bedrijf of winkel een boost geeft? We komen graag met je in contact om vrijblijvend de mogelijkheden en kosten te bespreken. We hebben meer dan 15 jaar ervaring in de reclamebranche, zodat we je van passend advies kunnen voorzien voor het beste reclamebord.

   Neem contact op voor de mogelijkheden!

   Of stel zelf eenvoudig jouw Multimast samen in onze MaatwerkModule!

   Contact Meer weten over multimast?

   Bel ons:
   +31 (0)85 - 876 88 06
   Mail ons:
   info@multimast.nl
   Slim bekeken,
   Goed gezien!